اسکریپت باران | دانلود اسکریپت و سورس اندروید

بزرگترین فروشگاه سورس کد، اسکریپت، افزونه و قالب : codemilo.ir
برای درخواست هر سورس اندروید، اسکریپت و قالب از سایت کدکنیون و تم فارست با این ایمیل در ارتباط باشید : codingshop20@yahoo.com
https://codingshop.net
اسکریپت باران اسکریپت باران
تبلیغات
آخرین محصولات

پردازش بر روی اطلاعات دریافتی از فرم ها (در حالت ارسال مقادیر فرم با روش POST)، با کدهای PHP

705 بازدید

نسخه :

قبلا در مباحث آموزش HTML سایت اسکریپت باران، نحوه ساخت فرم ها را شرح دادیم و در همانجا گفتیم که با کدهای HTML، فرم ها را می سازیم و سپس در فرم ساخته شده، آدرس یک صفحه PHP را وارد می کنیم که آن صفحه PHP، بر روی اطلاعات دریافت شده توسط فرم، پردازش های لازم را انجام می دهد. اکنون قصد داریم به شما نشان بدهیم که صفحه PHP مورد نظر، با چه کدهایی، اطلاعات فرم ها را دریافت و پردازش های لازم را بر روی آنها انجام می دهد. به مثال زیر توجه کنید.

فرض کنید قصد داشته باشیم که با یک فرم، ابتدا یک متن را از کاربر دریافت کنیم و سپس صفحه PHP مورد نظر، آن متن را گرفته و آن را به کاربر نمایش بدهد. ابتدا صفحه HTML مورد نظر را با کدهای زیر می نویسیم (اهمیتی ندارد که این صفحه با پسوند html ذخیره شود یا با پسوند php) :

دقت شود که در کدهای بالا، فایل show_text.php را به عنوان صفحه PHP که پردازش را انجام خواهد داد، تعیین کرده ایم. بنابراین در همان فولدر حاوی فایل شامل کدهای فرم، باید فایل show_text.php را ساخته و سپس کدهای پردازش را در آن بنویسیم (البته فایل PHP می تواند هر آدرس دلخواهی داشته باشد و نیازی نیست که حتما درون این فولدر باشد).

روش ارسال ورودی ها به فایل PHP، به صورت POST انتخاب شده است (برای ارسال اطلاعات، دو روش POST و GET را داریم). بعدا در فایل PHP، باید روش دریافت اطلاعات در فرم را، بر اساس این انتخاب، مشخص کنیم.

همچنین برای متن ورودی، نام example_text را انتخاب کرده ایم که اهمیت زیادی دارد و مثلا اگر یک فرم، 100 ورودی را از کاربر بگیرد، برای هر ورودی در فرم، یک نام تعیین می کنیم تا از آن نام ها برای تشخیص ورودی های مختلف استفاده کنیم.

بسیار خوب، اکنون یک فایل PHP با نام show_text.php می سازیم و کدهای زیر را درون آن می نویسیم :

متغیر $_POST برای شیوه POST به کار می رود. بنابراین با استفاده از متغیر $_POST ، متن دریافت شده با نام example_text را در متغیر با نام text_string ذخیره کرده ایم (اگر شیوه GET را به کار برده بودیم، باید از متغیر$_GET استفاده می کردیم). متغیر $_POST ، یک متغیر فوق سراسری (superglobal) می باشد که در آن، تمامی متغیرهای ارسال شده توسط روش POST ، به صورت یک آرایه، وجود دارند. دستور echo برای نمایش متن مورد نظر در خروجی (در مرورگر اینترنت کاربر) به کار رفته است.

بنابراین کل اتفاقی که می افتد به این صورت است که ابتدا کاربر یک متن را وارد کرده و سپس بر روی دکمه submit کلیک می کند. اکنون اطلاعات به صفحه PHP با نام show_text.php منتقل می شود (در مرورگر کاربر نیز این صفحه خواهد آمد) و در این صفحه، متن وارد شده توسط کاربر در مرورگر وی نمایش داده می شود.




سورس کتاب اندروید سورس شبکه اجتماعی اندروید سورس تاکسی یاب اندروید سورس فروشگاه اینترنتی اندروید سورس کد برنامه تاکسی یاب مشابه تپ سی و اسنپ
سورس فروشگاه اینترنتی اندروید سورس کتاب اندروید
دانلود سورس موبوگرام دانلود سورس تلگرام
پیشنمایش محصول
قوانین و مقررات

برنامه نویسی را معنایی دوباره بخشیم !